Grootvizier en Co

Welkom in kasteel Spamalot, van waaruit de wereld wordt voorzien van de meest voorkomende vormen van amusement, informatie en overig tijd verdrijf.

   sep 11

MC Laveloos

   [audio:ts.mp3]

MC Laveloos.

Opgericht 01-04-1987, gesloten ..-..-….

Beschrijving ; Gezellig stelletje geregeld en ongeregeld gehuisvest in een voormalig vesting werk ook wel bekend als `de bunker` alwaar we met grote regelmaat ons gedroegen en misdroegen met behulp van redelijk grote hoeveelheden bier e.d. zoals van motor rijders in deze categorie verwacht wordt, binnen aan de bar of buiten bij het kampvuur.

Dit is grotendeels een kopie van de op 9 mei 2009 op hyves opgerichte en tevens door onder getekende beheerde pagina.

Het ligt in de bedoeling om alle foto`s van de hyves hier heen te kopieren maar gezien de tijd die daar in gaat zitten zal dat even op zich laten wachten.

Ben je in het bezit van hier nog niet gepubliceerde foto`s of andere aandenken zoals oude bierkaarten of uitnodigingen voor feesten e.d. en vind je het goed als ze hier geplaatst worden neem dan aub even contact op.

Hier dus de Hyves foto`s tot 14-11-2013 ;

hier wordt nog aan gewerkt, de foto`s staan er maar de volgorde en onderschriften krijgen nog wat aandacht..

de club sticker.

de club sticker.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. hanley schreef:

  toppie leo ga zo door

  • leo schreef:

   dank je wel, ik was ok verrast met een bericht van gonny. vond het wel ff moeilijk. hoe is het daar bij jullie… wordt weer tijd dat we ergens iets gaan doen gezamelijk. ideeen? gr leo

 2. hanley schreef:

  hee leo heb de laveloos vlag in mijn bezit van peter gehad broertje van john

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *